Fabrika betona i opreme za građevinarstvo

Separacije i drobilice

Simi je firma specijalizovana za inžinjering agregata, praha, reciklaže materijala i postrojenja za preradu betona po principu ključ u ruke. Kakve god da su vaše potrebe ili očekivanja, mi uvek rado razgovaramo sa vama o vašim izazovima i zajedno pronalazimo odgovarajuća rešenja.


Od svog nastanka, Simi se bavi potrebama i uspehom kupca, stoga je svaki proizvod skrojen po vasoj meri. Uz nas pristup klijentima, uvek uradimo sve u nasoj moći da održimo prijateljske odnose koji nam omogućavaju da podrzimo razvoj vaših poslovnih aktivnosti.


Simi inženjerska kancelarija odgovara na sve zahteve bez obzira na ekonomski značaj. Više od četrdeset godina iskustva u delatnosti kamenoloma, šljunkara i peščara je garancija odgovarajućeg odgovora na različita pitanja. Naša inženjerska kancelarija poseduje tehničko znanje obavezno za određivanje tolerancija obrade i razaranja materijala povezanih sa linearnom mehanikom loma i zamorom čelika. Nase znanje i iskustvo nam je omogućilo da produžimo životni vek mašina i mašinskih delova izvan industrijskih normi i očekivanja.


Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi ćemo pokušati da odgovorimo u sto kracem roku. Ako vam ovaj profil odgovara, zašto ne zakazati sastanak sa nama? Uvek vama na usluzi – Simi

Proizvodi:


1. Hranilice (fideri) i seckalice sa vertikalnim vratilom sa jednim i dvostrukim rotorom
2. Mlinovi za šipke, mašine za pranje doboša, cikloni
3. Mobilne drobilice
4. Ocijeđivači, vijci za pesak, pumpe za vodu i pesak
5. Mobilne primarne i sekundarne jedinice za drobljenje
6. Mobilne grupe za sortiranje
7. Impaktori i čekić mlinovi

Simi proizvodnja fabrika betona i opreme za građevinatstvo

Budimo u kontaktu

Sertifikati